Нико строй
Полагане на битумна хидроизолация на топ цени

Изграждане на нова покривна конструкция

Нико Строй - изграждане на нова покривна конструкция в цялата страна.

Покривът се състои от покривна конструкция, скат, стреха, улама, майя, отводнителни и вентилационни елементи.

Може да ни се доверите при изграждане на плоски, скатни или наклонени покриви, в зависимост от обекта. Плоските покриви за подходящи за жилищни сгради, скатните основно за къщи, а наклонените за навеси и веранди.

За да сме максимално полезни на своите клиенти, поемаме ангажимента с осигуряването на материалите, необходими за изграждане на Вашия покрив.

Цената и обхватът на проекта зависи както от сложността, на която искате да бъде новият ви покрив, така и от конструкцията на съществуващия.

Ако обаче предпочитате външния вид на скатен покрив, сте загрижени за структурната стабилност на съществуващия покрив или се нуждаете от ремонт на покрива, за да коригирате течове, пукнатини или други проблеми, най-добрият ви залог може да се превърне в скатен покрив.

Скатният покрив може да осигури защитата на собственика на дома с продължителност няколко поколения, при условие че е изградена правилно.

Защо да изберете Нико Строй?

  • качествени строителни материали;
  • гаранция;
  • безплатна консултация;
  • бързина и прецизност;
  • работа в срок.

При изграждането на нов покрив използваме различни видове керемиди – метални или битумни. Правилният монтаж е гаранция за непромокаемостта и здравината на Вашия покрив.

Изградили сме множество покривни конструкции в цялата страна. Осигуряваме до 10 години пълна гаранция за всички изпълнени от нас обекти.

За изготвянето на индивидуална оферта, според Вашите нужди и изисквания, обадете са на посочените телефони.